App Store İçin Reklam Servisi Geliyor

      Apple tarafından yapılan açıklamalarda bundan sonraki süreçte App Store üzerinden reklam yayınlarının yapılacağı belirtildi.

      App Store İçin Reklam Servisi Geliyor

      IOS işletim sistemine sahip cihazların uygulama ve oyun ihtiyacının karşılandığı ve aynı zamanda tüm güncellemelerin yapılabildiği App Store kullanıcıların yoğun olarak tercih ettiği bir uygulama. Geçtiğimiz yıl içerisinde 100 milyar indirme rakamına ulaşmayı başaran App Store yapılacak yeni hamlelerle birlikte çok daha kapsamlı bir şekilde hizmet vermeye başlayacak.

      App Store değişiyor

      Yapılan açıklamalarda App Store için özel bir reklam servisinin oluşturulacağı belirtilirken bu reklam servisi sayesinde kullanıcılar kendilerini rahatsız etmeyecek reklam gösterimleri ile birlikte App Store kullanabilecek. Bu durum aynı zamanda reklam verenler için de oldukça cazip bir imkânın yaratılmasını sağlayacak. Öyle ki App Store’de milyonlarca kullanıcıya ulaşmak çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilecek.

      4 Ekim’de reklamlı App Store geliyor!

      Reklam servisinin 4 Ekim itibariyle aktif hale geleceği belirtilirken bu tarihten önce yapılacak güncelleme ile birlikte telefonlar ve kullanıcılar reklam servisini kullanabilir duruma getirilecek. Bu bakımdan yapılacak güncellemenin alınması ile birlikte App Store uygulamasını kullanan kişiler artık reklam görüntülemeye başlayacak.

      Reklamlar sadece arama bölümünde görülecek

      Apple tarafından yapılan açıklamalarda reklam servisinin nasıl çalışacağı ile ilgili detaylar da paylaşıldı. Yapılan açıklamalara göre kullanıcılar App Store’da arama yaptıktan sonra arama listesinin üzerinde sponsor reklamları görecek. Bu bakımdan reklamların kullanıcıları rahatsız etmesi gibi bir durum da söz konusu olmayacak. Reklam servisinin Apple adına iyi bir gelir sağlaması beklenirken kullanıcıları da reklamların rahatsız etmeyecek olması herkesin memnun olacağı bir uygulamanın başlatılmasını sağlayacak.

      YORUMLAR

      Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.