2017 BMW 5 Serisi Güçlü Gelecek!

      Otomotiv sektörünün en önemli markalarından birisi olan BMW, 2017 BMW 5 serisi ile oldukça ilgi çekiyor. İşte 2017 BMW 5 serisi ile ilgili tüm detaylar.

      2017 BMW 5 Serisi Güçlü Gelecek!

      Uzun zamandan beri beklenen 2017 BMW 5 serisi nihayet resmi olarak tanıtıldı. Yeni seri ile birlikte çok daha güçlü ve lüks bir şekilde piyasaya giriş yapmaya hazırlanan BMW, tanıtım etkinliği ile birlikte gözleri yine üzerinde toplamayı başardı.

      Yeni seride neler var?

      Yeni model de en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi BMW ile klasik haline gelen ızgaraların hareketlenmesi. Bu bakımdan 2017 ile birlikte artık ön ızgaralar kullanıcıların isteğine göre açılıp kapanabilen şekilde düzenlenmiş.

      Aynı zamanda araçlar yeni seri ile birlikte biraz daha geniş bir şekilde üretilmiş. Dingil mesafesinin önceki modellere göre beş milimetre daha fazla olduğu belirtilirken bu her ne kadar küçük olarak görülmüş olsa da yeni modeli için oldukça önemli değişiklikler arasında yer alıyor.

      Farklı motorlar var!

      2.0 litrelik Turbo şarj motoru bulunan 530i modelinde 5 serisinde çok kısa bir süre içerisinde 100 kilometreye çıkabilmek de mümkün. Yeni serideki araçlar yeni kod numaraları ile adlandırılırken 540i kodlu verilen yeni modelin 3.0 litrelik bir turbo motora olacağı belirtildi. Bu bakımdan 530 modeline göre 540i modeli çok daha iyi bir performans sunabilecek.

      Yeni özellikler neler?

      Yeni seride çok farklı araçlar yer alacak ve araçların ortak özellikleri de bulunacak. Özellikle otonom sürüş ile özleşen şerit takip sistemi ya da trafik yoğunluk yardımcısı gibi pek çok yeni özellik BMW 5 serisi ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Bu bakımdan araçlar yarı otonom bir şekilde kullanımda olacak ve böylece sürüşü çok daha kolay bir hale getirebilecek.

      Araç içerisinde de çok farklı tasarım değişikliklerin yapıldığı görülürken multimedya sisteminde ciddi bir yenileme gerçekleştirmiş durumda. Tasarım ve yeni özellikleriyle birlikte oldukça iyi bir giriş yapan BMW 5 serisinin yüksek satış rakamlarına ulaşabilmesi mümkün görünüyor. Fakat tüm bu geliştirmelerin etiket fiyatını olan yansımasının biraz fazla olacağını da söylemek mümkün.

      YORUMLAR

      Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.