Uzak Masaüstü Programları ile Artık Herşey Çok Kolay

      Günümüzdeki sorunlardan birisi de bilgisayardan anlamayan kesimlerin sizleri arayıp “şunu nasıl yapacaktık” diye sormalarıdır.

      Uzak Masaüstü Programları ile Artık Herşey Çok Kolay

      Artık bilgisayarları uzaktan kontrol etmek çok basit ve çok kolay. Hem de ister telefondan ister bilgisayardan kontrol edilebiliyor. Bu sayede istediğiniz kişiye uzaktan bağlanıp hem sorunlarını giderebilir veya ihtiyacı olan bir konuda yardımcı olabilirsiniz. Bu uygulamalardan şu an pek bilinmese de sizlere tavsiye edeceğimiz Alpemix uygulamasıdır. Boyut olarak düşünüldüğünde sadece kilobaytlardan söz ediyoruz.

      Uzak masaüstü programları ile artık herşey çok kolay

      Şu an en çok bilinen uygulama olan Teamviewer’ın neredeyse birebir aynısı. Bu uygulamadan esinlenen yapımcılar aynısını ve daha az boyutlusunu yapmış durumda. Size bu uygulamayı tavsiye ediyoruz ama ufak bir sorun bile sayılmayacak zaman aşım süresi bulunuyor. Belli bir süre sonra uygulama en az 15 dakika kadar bir zamandan söz ediyoruz uygulamanın bağlantısı kesiliyor. Fakat tekrar bağlanırken bir daha sizden şifre istemiyor. Aynı bilgilerle giriş yapabiliyorsunuz. Bu kısıtlama da üyelik yapınca ortadan kalkacaktır.

      Alpemix Türkler tarafından geliştirilmiş bir uygulama olduğu için yerli malı ürünlere verdiğimiz değer gibi sahiplenmeliyiz. Diğer uygulamalarla zaten aynı özellikleri taşıdığı için başka bir uygulamaya ihtiyacınız olmayacaktır. Alpemix bizce tam aradığınız uygulama ve mobil uygulaması ile de bağlantı çok kolay.

      YORUMLAR

      Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.